BANKETPLAZA.KYIV.UA
Базовий кулінарний курс Кухаря
Місяць 100% практичного навчання за найважливішими кулінарними напрямками, що дасть стартову точку чи натхнення на приготування будь-яких авторських страв.

На цьому базовому курсі ми не вчимо просто рецептів, ми розкладаємо кожну страву та процес на хімічному рівні, що дозволяє готувати будь-яку страву, знаючи певні навички.
Переваги данного курсу
Це дійсно має значення
  • Умови

    Професійні зали обладнані потрібною професійною технікою, а перед початком навчального дня на столах вже потрібні продукти для приготування.

    1
  • Авторська програма

    Щодня нова тематика та 100% практичне відпрацювання, де теорія розглядається в процесі приготування.

    2
  • Викладачі

    Курс веде Бренд-Шеф мережі "Фаворит" та казино "Більонаре" в готелі "Інтерконтиненталь" - Куліковський Сергій з 25 річним досвідом та його Су-Шеф

    3
  • Ефективність

    У нашій групі навчаються максимум 5-7 осіб, що дає можливість максимально ввібрати інформацію учнем та вчителю приділити увагу вам.

    4
  • Гнучкість

    Ви не пропустите жодне заняття, оскільки час занять уточнюється, виходячи з побажань групи.

    5
  • Інвентар

    Для навчання із собою не потрібно мати нічого. Ми видаємо фартух, блокноти та інший потрібний інвентар.

    6
Де проходять заняття
Програма курсу
20 днів практики та теорії.

Кожне заняття триває по 3 години.

1
Декор
  • Чіпси з риб'ячої і свинячої шкіри
  • Перфоровані чіпси
  • Ікра з апельсина і бальзамічного оцту
  • Їстівна земля солодка і солона
  • Попкорн з круп
  • Несолодкі дзеркальні глазурі
  • Флюїдні гелі
  • Еластична пастила з фруктів і овочів
  • Їстівні спонжі
2
Супи та бульйони
  • Бульйон рибний базовий
  • Бульйон курячий базовий
  • Суп «Bouillabaisse» з крутонами і соусом «Aioli»
  • Крем-суп зі шпинату з кнелями з сьомги
  • Грибний крем-капучіно з трюфельною піною
  • Традиційний тайський суп Том-Ям
3
Салати
  • З слабосоленою сьомгою, в'яленими томатами і печеними овочами з кунжутно-горіховим дрессингом
  • З рисовою локшиною, овочами і свининою в соєво-імбирній карамелі
  • «Цезар» з куркою sous-vide
  • Мікс салатів з ягідним соусом бальзамік, в'яленою качиною грудкою і крутонами з крем-сиром
4
Теплі салати
  • Теплі овочі темпура і pulled pork
  • Гриль з ростбіф, підкопченими томатами і овочами
  • З качкою конфі, вишнями та карамелізованою грушею з горіхами
  • З курячою печінкою у винній карамелі і хумусом з яблуком каррі
5
Холодні закуски
  • Підкопчене севіче з сьомги під пряним апельсиновим соусом
  • Біфштекс тар-тар з ферментованим жовтком
  • Vitello tonnato sous-vide з соусом зі свіжого тунця
  • Паштет-Crème-brûlée з курячої печінки з грибами конфі
6
Гарячі закуски
  • Яйця «Benedict» з базиліковим соусом «Hollandaise»
  • Чорноморські мідії Бушо, приготовані з томатами і маслинами
  • Грецькі Брики з витяжного тіста з начинкою з фети і зелені
  • Gratin з брокколі з гірчичним соусом
7
Паста
  • Spaghetti «Carbonara»
  • Паста «Alla Puttanesca»
  • Lasagne
  • Равіоллі з сьомгою, базиліком і крем-сиром
8
Страва з м'яса
  • Філе-міньйон з перцевим соусом і запеченими ньокками в соусі з блакитного сиру
  • Стейк T-bone з анчоусним маслом
  • Відбивна зі свинини Парміджано з соусом лардон
  • Італійські м'ясні кульки «Polpette»
  • Телячі щічки Sous-vide
  • Яловичина Веллінгтон
  • Свиняча грудинка з фенхелем і яблуками, томлена в сидрі
  • Мітлоф з мусом з печінки і ароматних трав
  • Asia slow smoked ribs
9
Страви з птиці
  • Fricassee з курки у винному соусі (або Coq au vine)
  • Перепелиця приготована методом LTC
  • Курча-гриль без кістки
  • Традиційна качка по-пекінськи
10
Снеки та апетайзери
  • Роял клаб сендвіч
  • Сендвіч з домашньою Нутеллою
  • Сендвіч з домашньою ковбасою
  • Класичні млинці
  • Сирники
11
Страва з риби
  • Риба запечена в середземноморських травах з карамелізованим лимоном
  • Пошируваний судак з соусом з креветок та базиліка
  • Сьомга приготована в пергаменті з овочами і морепродуктами з соусом Мінєр
  • Обсмажена тріска з соусом ремулад
12
Страви з морепродуктів
  • Конфі з морепродуктів
  • Еклер з мусом з креветки
  • Рапани в соусі Пармеджано
  • Різотто з мідіями і цитрусово-м'ятною нотою
13
Випічка
  • Хліб з родзинками і волоськими горіхами
  • Сільський хліб з цільнозернового борошна
  • Фокачча на опарі Біга
  • Тостовий хліб
14
Сироваріння
  • Зернистий сир
  • Домашня моццарелла
  • Грецький сир Фета
15
Пироги
  • Кіш з фетою, в'яленими томатами і шпинатом
  • Дріжджовий круглий пиріг Quadro Formaggio
  • Strudel з куркою і грибами в густому соусі бешамель
  • Традиційний Британський Beef and Guinness pie
16
Гарніри
  • Картопляне пюре по-французьки
  • Овочевий рататуй
  • Кус-кус з апельсином і Песто
  • Тайський рис з морепродуктами
  • Банош з бринзою і грибним соусом
  • Пюре з селери з пармезаном
17
Десерти
  • Шоколадний фондан
  • Брауні
  • Пряний лимонний кекс
  • Creme brulee
  • Клаффуті з вишнею
  • Наполеон з кремом патісьер
  • Класичний чізкейк з ягідним конфі
  • Панна-котта з манговим Шанті
Записатися на курс
Заповніть форму нижче, вказавши ваші контактні дані та ім'я, після чого ми зв'яжемося з вами щодо обговорення усіх деталей.

Хочу записатися на курс

Як нас знайти
  • Наша адреса
    Україна, м. Київ, вул Олевська, 5
    Район Академмістечка
  • Як доїхати
    10 хвилин від м. Академмістечко на маршрутці 200К, яка курсує кожні 15 хвилин.